Резултати јавног позива организацијама цивилног друштва за подношење кандидатуре за чланство у националној коалицији за смањење енергетског сиромаштва

РЕЗУЛТАТИ ЈАВНОГ ПОЗИВА ОРГАНИЗАЦИЈАМА ЦИВИЛНОГ ДРУШТВА ЗА ПОДНОШЕЊЕ КАНДИДАТУРЕ ЗА ЧЛАНСТВО У НАЦИОНАЛНОЈ КОАЛИЦИЈИ ЗА СМАЊЕЊЕ ЕНЕРГЕТСКОГ СИРОМАШТВА

Министарство рударства и енергетике је заједно са Министарством за људска и мањинска права и друштвени дијалог у периоду од 01. јуна до 15. јуна 2021. године реализовало Јавни позив организацијама цивилног друштва за подношење кандидатуре за чланство у Националној коалицији за смањење енергетског сиромаштва.

Комисија састављена од представника Министарства рударства и енергетике и Министарства за људска и мањинска права и друштвени дијалог донела је Предлог кандидата из реда организација цивилног друштва за чланство у Националној коалицији за смањење енергетског сиромаштва.

Предлог представника цивилног друштва за чланство у Националној коалицији за смањење енергетског сиромаштва, са пратећим документима, налази се у прилогу: