12.05.2022. - Изборни сазив Коморе рударских и геолошких инжењера Србије

Поштоване колегинице и колеге,

С обзиром на то да је приликом регистровања инжењера у Комори рударских и геолошких инжењера Србије дошло до техничких проблема са серверима, те да је накнадно утврђено да на списковима који су формирани нема свих инжењера који су у предвиђеном року извршили пријаву у Комори, обавештавамо вас да је продужен рок за пријаву инжењера закључно са 18.05.2022. године.

Молимо све инжењере који су заинтересовани да буду чланови Коморе, а који нису на списку инжењера Регионалног центра Коморе коме припадају према месту пребивалишта, да доставе нову пријаву путем е-mail-а на електронску адресу Регионалног центра коме припадају. За пријаву је потребно доставити попуњен „Образац за пријаву“, заједно са копијом дипломе или потврде о завршеним студијама.

E-mail адресе Регионалних центара:
rc.beograd@mre.gov.rs
rc.bor@mre.gov.rs
rc.kraljevo@mre.gov.rs
rc.loznica@mre.gov.rs
rc.novisad@mre.gov.rs

Такође, молимо вас да занемарите претходни е-mail који је послат у вези са изборима чланова органа Коморе пошто ће спискови инжењера чланова бити иновирани и допуњени, а датум који је одређен за гласање ће бити померен о чему ћете бити накнадно обавештени.
Молимо вас да, уколико имате сазнања, да је неко од ваших колега у претходном периоду извршио пријаву у Комори, а да се његово име не налази на достављеном списку, да их обавестите да имају прилику да поново изврше пријаву или да им проследите ову информацију.

Након пријаве добићете аутоматску потврду пријема мејла, а у случају да вам иста не стигне молимо вас да нас о томе обавестите на контакт број: 064/6444-530.

Још једном вас молимо за разумевање због насталих техничких проблема и молимо Вас да нам помогнете у циљу успешног успостављања Органа Коморе.

С поштовањем,
Комора рударских и геолошких инжењера Србије