Михајловићева грађанкама и грађанима: Вакцинишимо се да бисмо се вратили нормалном животу и раду

Михајловићева грађанкама и грађанима: Вакцинишимо се да бисмо се вратили нормалном животу и раду

Потпредседница Владе Србије проф. др Зорана Михајловић искористила је посету Лозници да још једном позове грађане и грађанке овог краја и целе Србије да се вакцинишу и на тај начин помогну враћању нормалном животу и раду.

 

“Србија је једина земља у Европи која је успела, захваљујући залагањима председника Александра Вучића и Владе, да обезбеди све четири вакцине својим грађанима и грађанкама. Сви познајемо некога ко живи у иностранству и ко ће нам рећи колико је тешко да дођу на ред да се вакцинишу. Држава је створила све услове за вакцинацију која нам омогућава да се вратимо нормалнијем животу и, што је најважније, да радимо, јер само тако као мала земља можемо опстати у економији и привреди”, рекла је она.

 

Михајловићева је додала да инвестиције у Србији нису стале, да градилишта раде, али да није лако очувати континуитет уколико нисмо здрави и не можемо да радимо.

 

“Зато апел свима и ту су нам медији од велике помоћи, да се вакцинишемо да бисмо могли да живимо и радимо и сачувамо своју државу”, поручила је она.