Смањи
Аа
Повећај

Rezultati Javnog poziva organizacijama civilnog društva za članstvo u radnim grupama Ministarstva rudarstva i energetike

Ministarstvo rudarstva i energetike je u periodu od 28. jula do 4. avgusta 2021. godine realizovalo Javni poziv organizacijama civilnog društva za podnošenje kandidature za članstvo u sledećim radnim grupama ovog ministarstva:

            1) Radne grupe WG 1 i WG 2 za praćenje realizacije Projekta ,,Dalji razvoj kapaciteta energetskog planiranja“ koji se finansira kroz IPA fond 2017 Evropske Unije i

            2) Radna grupa za praćenje realizacije i upravljanje postupkom izrade i usvajanje nove Strategije razvoja energetike Republike Srbije do 2040. godine sa projekcijama do 2050. godine i Programa ostvarivanja Strategije i izrade izveštaja o strateškoj proceni uticaja Strategije razvoja energetike na životnu sredinu i izrade izveštaja o strateškoj proceni uticaja Programa ostvarivanja Strategije razvoja energetike na životnu sredinu.

Komisija sastavljena od predstavnika Ministarstva rudarstva i energetike donela je Predlog kandidata iz reda organizacija civilnog društva za članstvo u navedenim radnim grupama.

Rezultati Javnog poziva: